fbpx
S
A
Különleges audiovizuális koncert a Füvészkert Pálmaházában.
Bartha Márk legújabb audiovizuális performanszában egy képzeletbeli ökoszisztéma történetét jeleníti meg a Fűvészkert ikonikus helyszínén, a Pálmaházban.
A narratív elektronikuszenei utazást egy egyedi fényinstalláció egészíti ki, mely a sok csatornás hangzással a nézőket körülölelve alkot komplex immerzív élményt.
Az előadás egy képzelt tájon vezet végig, amely a mindenkori környezetünkhöz fűződő kapcsolatunk ambivalens érzeteiből született, azt tematizálja zenei- és hangi eszközökkel.
///
???? A STEREO AKT tízéves lesz idén tavasszal. A jubileum alkalmából műfajokon átívelő fesztivált szervezünk május 1. és 17. között.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
Az eseménysorozat az együttélés és egy prosperáló közösséghez tartozás lehetőségét helyezi fókuszba. A fesztivál több mint 25 programja mind közösségi vagy helyi ügyek által inspirált munka, amelyek többek közt olyan ügyekre reflektál kortárs művészeti eszközökkel mint a háború és a menekültválság, a roma esélyegyenlőség, női jogok, lakhatási válság, és fenntarthatóság.
A programok közt találtok performanszt, városi sétát, workshopot, installációt, koncerteket és gyerek programokat is.
A fesztivál központja a márciusban megnyíló STEREO Művház lesz, amely a 8. kerület új kulturális műhelye és közösségi tere, a programokat azonban nem kizárólag itt fognak megvalósulni.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
A koncert ~1 óra hosszú, és kétszer egymás után kerül megrendezésre
A két koncert között ingyenes Promenád rövidfilm vetítés a STEREO Művházban!
https://fb.me/e/3wFs8vJPp