fbpx
S
A
//Eng below//

„Welcome to the limit
Push it to the limit, hey!”
Giorgio Moroder & Pete Bellotte
Van ez a ház, újonnan lakik benne egy rezonancia. Ez tapogatja ki a ház reflexeit, elcsípi éleit és megkeresi trigger pontjait, hogy egy időre kioldja azokat.

A PUSH IT TO THE LIMIT egy performansz workshop, ahol aktív és passzív résztvevők egyaránt puhatolják ki fizikalitásukkal a STEREO Művház határait. Ezalatt mindenki a saját hatásai szerint kerülhet kommunikációba a Művház érzékenyebb, olykor fájdalmasabb pontjaival. A program célja továbbá az is, hogy közös erőfeszítéssel kiemeljük a tér határait és annak jótékony visszahatóit a 60 perces performansz során. Ajánlott a kényelmes viselet, de nem feltétel.
//
???? A STEREO AKT tízéves lesz idén tavasszal. A jubileum alkalmából műfajokon átívelő fesztivált szervezünk május 1. és 17. között.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
Az eseménysorozat az együttélés és egy prosperáló közösséghez tartozás lehetőségét helyezi fókuszba. A fesztivál több mint 25 programja mind közösségi vagy helyi ügyek által inspirált munka, amelyek többek közt olyan ügyekre reflektál kortárs művészeti eszközökkel mint a háború és a menekültválság, a roma esélyegyenlőség, női jogok, lakhatási válság, és fenntarthatóság.
A programok közt találtok performanszt, városi sétát, workshopot, installációt, koncerteket és gyerek programokat is.
A fesztivál központja a márciusban megnyíló STEREO Művház lesz, amely a 8. kerület új kulturális műhelye és közösségi tere, a programokat azonban nem kizárólag itt fognak megvalósulni.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
//

„Welcome to the limit
Push it to the limit, hey!”
Giorgio Moroder & Pete Bellotte
There is this house, newly inhabited by a resonance. It feels the house’s reflexes, catches its edges and seeks out its trigger points to unlock them for a while.
PUSH IT TO THE LIMIT is a performance workshop where active and passive participants alike soften the boundaries of the STEREO Művház with their physicality. In the process, everyone will be able to communicate with the more sensitive, sometimes painful points of the Művház according to their own effects. The programme also aims to highlight the boundaries of space and its beneficial repercussions through a collective effort during the 60-minute performance. Comfortable wear is recommended, but not required.
A PUSH IT TO THE LIMIT performansz workshop előadói Illés Haibo és Melykó Richárd.

PUSH IT TO THE LIMIT is a performance workshop by Illés Haibo and Richárd Melykó.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.