fbpx
S
A
The Cat the Witch and the Devil
/A macska, a boszorkány, és az ördög/
???? színházi koncert
/Scroll down for English/
Tartsanak velünk egy színházi koncertre, ahol az előadók a szabad improvizáció és a történetmesélés segítségével foglalkozik ijesztő szellemekkel, ijesztő nőkkel és ijesztő gondolatokkal.
A szövegek között James Joyce, Rebecca Tamás, William Shakespeare, valamint magyarországi boszorkányperek dokumentációi, Monique Witting és Hélène Cixous írásai szerepelnek.
(Az színházi koncert során a szövegek angolul és franciául hangoznak el)

Jegyárak: Diák 1500 Ft/ Normál 2000 Ft

///

Theatrical concert (in English!)

Join us for a theatrical concert where the performers explore the theme of scary spirits, scary women, and scary ideas through free improvisation and storytelling. The text will include writing from James Joyce, Rebecca Tamás, William Shakespeare, documentation of Hungary’s Witch Trials, Monique Witting, and Hélène Cixous.
???? A STEREO AKT tízéves lesz idén tavasszal. A jubileum alkalmából műfajokon átívelő fesztivált szervezünk május 1. és 17. között.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
Az eseménysorozat az együttélés és egy prosperáló közösséghez tartozás lehetőségét helyezi fókuszba. A fesztivál több mint 25 programja mind közösségi vagy helyi ügyek által inspirált munka, amelyek többek közt olyan ügyekre reflektál kortárs művészeti eszközökkel mint a háború és a menekültválság, a roma esélyegyenlőség, női jogok, lakhatási válság, és fenntarthatóság.
A programok közt találtok performanszt, városi sétát, workshopot, installációt, koncerteket és gyerek programokat is.
A fesztivál központja a márciusban megnyíló STEREO Művház lesz, amely a 8. kerület új kulturális műhelye és közösségi tere, a programokat azonban nem kizárólag itt fognak megvalósulni.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
Alkotók:
Tara Khozein (szöveg és ének)
Márkos Albert (cselló)
Hock Ernő (nagybőgő)
Oli Mayne (vibrafon)
Miklós Szilveszter (ütőhangszerek, dob)
//
Tara Khozein (text & vocals)
Albert Márkos (cello)
Ernő Hock (double bass)
Oli Mayne (vibes)
Szilveszter Miklós (drums)