fbpx
S
A
???? városi fotós felfedező séta
A Nemzeti Performansz Színház Kollektívát az ismerkedés foglalkoztatja. Egymással és a környezetünkkel. A Kollektíva első megmozdulásán a résztvevők bejárják a STEREO Művház környékét akciószínházi játékokat és feladatokat végezve. Hozz magaddal egy barátot, családtagot vagy randipartnert, aki nem ismeri a környéket! Fedezd fel a kerület rejtett szépségeit és figyelj fel a hétköznapi környezeted észrevétlen részleteire. Lesz lehetőség megállni hallgatózni, elmélyülni és új szemmel nézni a régit. Időszerű lecserélni a LinkedIn, Insta, Tinder vagy Facebook profilképed? A feladatokat elvégző csapatokról szép, de kevésbé ismert helyszínen portré fotók készülnek. Ezeket aztán felhasználhatod bárhol, ahol jólesik.
Időtartam: másfél óra
Találkozási pont: STEREO Művház (Budapest, Illés u. 36, 1083)
Végpont: Déri Miksa utca 18, pont időben a következő STEREO Fesztivál programra
//
???? A STEREO AKT tízéves lesz idén tavasszal. A jubileum alkalmából műfajokon átívelő fesztivált szervezünk május 1. és 17. között.
https://fb.me/e/4JERlUZOr
Az eseménysorozat az együttélés és egy prosperáló közösséghez tartozás lehetőségét helyezi fókuszba. A fesztivál több mint 25 programja mind közösségi vagy helyi ügyek által inspirált munka, amelyek többek közt olyan ügyekre reflektál kortárs művészeti eszközökkel mint a háború és a menekültválság, a roma esélyegyenlőség, női jogok, lakhatási válság, és fenntarthatóság.
A programok közt találtok performanszt, városi sétát, workshopot, installációt, koncerteket és gyerek programokat is.
A fesztivál központja a márciusban megnyíló STEREO Művház lesz, amely a 8. kerület új kulturális műhelye és közösségi tere, a programokat azonban nem kizárólag itt fognak megvalósulni.
https://fb.me/e/4JERlUZOr

Sétavezetők: Kozma Zsófi Rebeka, Szántusz Noémi Noya, Tózsa Mikolt Emese
Fotós: Anastasia Marchisak

Jegyár: Diák 1500/ normál 2000
Jegyvétel: https://www.tixa.hu/great_eight