Elkezdődött a Cím Nélkül tengerentúli változatának az előkészítése!
ADDRESSLESS – A Walk in our Shoes címen készül nagysikerű előadásunk amerikai változata New York-ban.
Az adaptációt Jonathan Payne írta, az előadás pedig a manhattani Rattlestick Playwrights Theatre-ben kerül bemutatásra január elején. Itt találtok bővebb információt a stábról és az időpontokkal és a jegyekkel kapcsolatban.
Az előadást Boross Martin, a STEREO AKT művészeti vezetője rendezi, vele tartott zenei vezetőként Tara Khozein is, akinek a munkájával a Kolónia c. előadásban már találkozhatott a STEREO-s közönség.
Martin novemberben érkezett az Egyesült Államokba, hogy előkészítse a produkció próbafolyamatát, és többrészes fotóblogban, távirati stílusban számol be a kinti munkáról.

Az ‘Amerikai anzix’ 2. részét itt, a 3. részét pedig itt találjátok!


Amerikai anzix – 1. rész 

Sziasztok!

Érkezés New Yorkba: végre személyes, 3 dimenziós találkozás a csapattal. Szuper aranyos, tehetséges emberek. 4 főszereplő és egy tucat epizódszereplő, őket majd a következő képeslapon mutatom be.

A design tervek elfogadása és a forgatókönyv véglegesítése után elkezdődhetnek az első – lejáró és zenei – próbák, és a New York-i mindennapok (mindig legyen nálad vakcina igazolás!). Sokkoló, hogy a lakhatási válság természete milyen kísértetiesen hasonló az otthonihoz. Nem véletlen, hogy mindenkinek felcsillan a szeme az online színházi társasjáték koncepciójának hallatán.

A nap híre: felépült a projekt külön bejáratú stúdiója, ahol az előadás előre leforgatott jeleneteit fogjuk felvenni!

Ma kezdetét veszi egy hét napos forgatás, utána nekiugrunk az élőben játszódó jeleneteknek.

foly.köv!