????Megnyitja kapuit a STEREO Művház! ????
Szeretettel várunk mindenkit a 8. kerület új kulturális műhelyének és közösségi színterének megnyitóján!
Ünnepelj velünk, és ismerd meg a Művházat kívülről-belülről, és találkozz az alkotókkal, akik már most rezidens csapatok az új próbatermünkben és közösségi irodánkban. (https://stereoakt.hu/muvhaz/)
Ha támogattad akár adományozóként, akár önkéntesként a munkánkat, vagy akár ha csak figyelemmel kísérted a felújítási munkálatokat és a megalakulásunkat, akkor mindenképp itt a helyed!
Vendégeinket koccintással, DIY bárral, vetítéssel, zenével és interaktív programokkal várjuk, és nem utolsó sorban az este folyamán kihirdetjük a STEREO10 Fesztivál nyertes pályázóit!
A fesztiválra március 8. éjfélig várjuk a jelentkezését azon alkotóknak, csapatoknak, közösség-szervezőknek, akik szeretnének programjaikkal részévé válni a közösségiséget és a kortárs művészetet ünneplő, május 1-17.-ig tartó STEREO10 – Egy új fejezet c. fesztiválunknak.
???? A pályázati felhívás és jelentkezés itt ➡️ https://forms.gle/p5AahoMANXN6CkbW7
A Művházibuli részletes programja hamarosan!
Helyszín: 1083 Illés utca 36.
Időpont: Március 10., 18h-22h
TÁMOGASD A STEREO MŰVHÁZ KULTURÁLIS ÉS KÖZÖSSÉGI TERET!
A Művház a STEREO AKT társulat új központja, ami próbaterem, közösségi iroda és találkozóhely lesz. Segítsd a megalakulást, hogy otthont adhassunk sok új kreatív víziónak!
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/2832